Te grabesti?

Alege PSP (priority service pack) si se rezolva

Intelegem ce inseamna o urgenta. De aceea, pachetul iti ofera un tehnician dedicat, care va trata prioritar cazul tau. Daca sunt necesare piese, aceastea vor fi comandate de asemenea prioritar si cu servicii de curierat premium, pentru ca tu sa ai de asteptat un timp cat mai scurt. Totodata, vei beneficia de preluarea instant a echipamentului, in lucru.

De obicei, acest serviciu asigura o medie de asteptare de 2 zile lucratoare. Daca nu avem nevoie de piese, cel mai probabil o zi va fi suficienta. In cazul in care trebuie sa comandam produse de la terti, termenul se va prelungi cu timpul de aprovizionare.

Fara pachetul PSP, echipamentul va fi preluat in ordinea sosirii, nu poate intra prioritar. Fii fara griji, ne vom ocupa de el cu aceeasi grija si responsabilitate.

Loading
  • Pretul optiuni PSP este de 100 RON.
  • Facilitatea se poate acorda doar dupa o aprobare prealabila a operatorului Qube, care va verifica daca avem tehnician disponibil pentru preluare urgente in momentul in care doresti.
  • Serviciul PSP nu garanteaza un termen anume, ci doar prioritate absoluta si cheltuieli suplimentare din partea noastra pentru a minimaliza timpul necesar reparatiei.

Alternativ sau complementar, poti lua in calcul si facilitatea LAPTOP LA SCHIMB.