I. Conditii generale
Informatiile din aceasta pagina reprezinta conditiile contractuale, cu care clientul este de acord inainte de a solicita serviciile noastre. Totodata aici vei gasi detalii privind serviciile si facilitatile pe care ti le oferim.
Prin utilizarea acestui website, indici ca esti de acord si accepti conditiile si termenii din aceasta pagina.
Qube Digital Service poate revizui acest document oricand, in consecinta iti recomandam sa vizitezi aceasta pagina de fiecare data cand folosesti serviciile noastre.
II. Limitarea raspunderii
a. Qube Digital Service ofera acces la resurse online, incluzand, dar nelimitandu-se la: scheme laptop, informatii tehnice, status interventii, statistici, etc. Te rugam sa intelegi ca toate acestea sunt prezentate cu titlu informativ, iar Qube Digital Service nu isi asuma nici o responsabilitate pentru corectitudinea, stergerea, modificarea sau transmiterea acestora.
b. Qube Digital Service primeste informatiile si produsele de la furnizori externi. Nu ne asumam raspunderea pentru corectitudinea lor si modul in care sunt folosite sau pentru compatibilitatea cu alte sisteme. Nu garantam furnizarea neintrerupta a acestui website sau lipsa erorilor din informatiile prezentate.
c. Este foarte important sa intelegi ca anumite componente se pot defecta complet in timpul operatiunilor de reballing, cum ar fi dar nelimitandu-se la cipurile BGA sau PCB Board-uri (care rezista in medie de 2-3 ori la operatiuni de reballing). Nu ne asumam costul componentelor care se pot defecta in timpul acestor operatiuni specifice.
d. Valoarea maxima a daunelor pe care Qube Digital Service le poate plati este limitata la suma incasata pentru produsul, informatia sau serviciul reclamat. In cazul echipamentelor pierdute/distruse din culpa Qube Digital Service (exceptand situatiile mentionate la punctul c, care nu pot fi imputate), despagubirea se limiteaza la inlocuirea produsului cu un altul la fel de uzat si similar ca model, performante sau caracteristici tehnice cu echipamentul initial. In anumite cazuri, Qube Digital Service poate decide ca in locul inlocuirii echipamentului, despagubirea sa fie realizata prin plata contravalorii de piata a acestuia, evaluarea cazand in sarcina noastra.
e. Qube Digital Service nu raspunde pentru eventualele pierderi software. Recuperarile de date nu sunt garantate si se efectueaza contra cost.
III. Confidentialitate si Copyright
Informatiile de pe acest site sunt confidentiale si nu pot fi republicate sau reproduse in alta parte fara acordul scris al Qube Digital Service. De asemenea, cu exceptia produselor destinate in mod espress download-ului, nimic de pe acest website nu poate fi stocat sau downloadat fara acordul nostru scris.
Produsele downloadabile vor putea fi utilizate doar de catre persoana care a primit dreptul de utilizare prin plata.
Intrebarile, comentariile, review-urile, testimonialele, imaginile sau alte informatii pe care clientii le pot trimite pe acest site, sunt neconfidentiale si devin proprietatea noastra. Acestea pot fi utilizate fara nici un fel de restrictie, editate sau publicate. Exceptie fac datele cu caracter personal.
IV. Transport si manipulare
  • Pentru clientii care isi repara laptop-ul la noi, transportul cu curier rapid costa doar 9 lei, asigurarea fiind optionala, pe cheltuiala clientului.
  • Qube Digital Service nu raspunde pentru calitatea serviciilor prestate de curier, responsabilitatea si riscurile aferente revenind in exclusivitate clientului.
  • Costurile de transport se refera la o singura directie. Daca alegi sa trimiti si sa primesti produsul prin sistemul nostru subventionat, vei avea de plata dus-intors 18 lei.
  • Suma de 9 lei nu este valoarea de piata pentru costurile de manipulare si transport, ci este una subventionata de Qube Digital Service. Este important de notat ca in cazul refuzului reparatiei sau al garantiilor, Qube Digital Service nu subventioneaza costul transportului. Pretul nesubventionat pe o singura directie este de 25 lei pentru coletele de pana la 5kg, fiecare kg suplimentar fiind taxat cu 1 leu.
  • Clientii care aleg sa plateasca serviciile noastre in sistem de ramburs numerar, vor achita suplimentar 5 lei pentru serviciile de ramburs.
V. Acoperire Nationala
In general, orice curier percepe o taxa suplimentara, in functie de distanta, pentru livrarea coletelor in localitati secundare sau in zone izolate. Pentru costuri exacte in cazul in care nu locuiesti intr-o localitate principala de pe teritoriul Romaniei, te rugam sa ne contactezi pentru o cotatie de pret la transport.
In cazul in care locatia ta este inacceptabila pentru curier, ne rezervam dreptul de a nu oferi facilitatea de transport.
VI. Diagnosticare gratuita in numai 3 zile lucratoare
Ne pasa de timpul tau. Asa ca intotdeauna finalizam diagnoza primara in maximum 3 zile lucratoare. Dupa ce se finalizeaza diagnoza, un consultant te va suna si iti va prezenta situatia evaluata a laptop-ului tau. Oferta de reparatie bazata pe diagnoza primara este orientativa, ea avand doar rolul de informare. Dupa aceasta faza tu vei decide daca accepti reparatia sau nu.
Diagnosticarea este gratuita pentru toti clientii care decid sa repare laptop-ul la noi. Daca totusi te decizi sa refuzi reparatia, vei avea de achitat taxa de diagnosticare dupa tarifele in vigoare. Reduceri la diagnoza avansata:
  • 50% daca pretul propus pentru reparatie depaseste valoarea de piata a echipamentului (evaluarea se face de catre departamentul comercial din cadrul firmei noastre, la cererea ta)
  • 100% daca nu avem o solutie tehnica pentru repararea echipamentului

Reducerile nu se pot cumula cu alte discount-uri sau promotii in curs.

VII. Online status monitor
Sunam clientii cand avem detalii despre echipamentul lor. Totusi daca ai telefonul inchis, nu poti raspunde sau pur si simplu vrei sa te informezi din 5 in 5 minute, o poti face online, in timp real.
Qube Digital Service isi rezerva dreptul sa nu sune de mai multe ori in cazul in care una sau mai multe incercari de a te contacta esueaza. Monitorizarea online este considerata suficienta ca si mijloc de informare, iar clientul va fi considerat informat din momentul in care status-ul a fost modificat in sistem.
VIII. Un an garantie pentru orice tip de reparatie
Ne permitem sa oferim cea mai mare garantie din Romania pentru orice tip de reparatie incluzand reballing. Avem ingineri cu experienta, echipamente performante si multa bunavointa.
Evident, garantia se acorda exclusiv pentru reparatia efectuata. De exemplu, pentru un reballing se acorda garantie doar pentru manopera.
Pentru a asigura o functionare ireprosabila a echipamentului reparat si pentru a pastra garantia acordata, produsul trebuie sa se reintoarca in service pentru curatare si verificare periodica. Clientul poate solicita un discount de pana la 50% la operatiunile obligatorii de mentenanta in perioada de garantie.
IX. Laptop la schimb pe toata perioada reparatiei
Daca reparatia nu se poate face foarte repede iar tu ai nevoie de laptop, te ajutam cu un laptop de-al nostru pe perioada reparatiei.
Costul inchirierii unui laptop este de 100 lei/zi, dar daca ca tu ai deja un laptop in service la noi, aceasta taxa se plateste o singura data pentru toata perioada. Adica platesti 100 lei si poti folosi laptop-ul nostru pana la finalizarea reparatiei.
Valoarea laptop-ului inchiriat nu poate depasi valoarea laptop-ului predat in service, decat in cazul in care clientul plateste diferenta de valoare cu titlu de garantie baneasca pana la returnarea acestuia.
Aceasta facilitate nu conditioneaza si nu este conditionata de operatiunea de reparatie. Sunt servicii independente si sunt tratate separat.
Clientul are obligatia de a aduce laptop-ul inapoi in aceeasi stare in care era cand a fost predat, in caz contrar fiind nevoit sa suporte costurile de reparatie a defectului sau defectelor aparute. Ca o exceptie de la punctul de mai sus, in cazul in care clientul nu preda laptop-ul la timp, acesta prezinta defectiuni sau clientul refuza plata costului reparatiei, laptop-ul clientului poate fi retinut pana la clarificarea situatiei, intarzierile fiind imputabile clientului.
X. Rata de succes peste 97%
Aceasta informatie este statistica. Ne mandrim cu o rata uriasa de succes, mentionand ca acel esec de 3% se datoreaza interventiilor amatorilor, care nu mai pot fi remediate.
Statistica aceasta ia in considerare laptop-urile pentru care, noi am avut solutii de reparatie, acceptate sau nu de client. Procentul de 3% reprezinta laptop-uri pentru care, nu am avut nici solutia reparatiei placii de baza si nici o solutie rezonabila de inlocuire a reperului defect.
XI. 50% reducere la curatare si mentenanta
Incurajam ingrijirea laptop-urilor. Clientii care vin la curatare de doua ori pe an, platesc tot atat cat cei care vin o singura data.
Reducerea nu se aplica retroactiv, ci numai pentru clientii care aduc sau trimit laptop-ul la service pentru curatare in termen de maxim 6 luni de la ultima interventie in cadrul service-ului nostru, indiferent de natura interventiei anterioare.
Costul pentru curatare, detaliile si informatiile specifice pentru curatarea cu succes a unui laptop sunt prezentate pe larg aici: https://qube-ds.ro/curatare-laptop/.
XII. Satisfactie garantata 100%
Nu ne-am facut treaba bine si esti nemultumit de reparatia laptop-ului tau? Iti dam banii inapoi in termen de 24 ore de la receptie si pastrezi reparatia.
Daca alegi sa activezi garantia de satisfactie, vom considera ca ai refuzat reparatia, in consecinta se vor aplica termenii si conditiile pentru clientii cu refuz de reparatie (lipsa subventionarii pentru costurile de transport si taxa de diagnoza avansata). Garantia de satisfactie se aplica “EXCLUSIV” laptop-urilor reparate (nu se aplica la consumabile, upgrade-uri, software sau recuperari de date).
Urmeaza pasii de mai jos pentru a beneficia de aceasta garantie speciala, UNICA in Romania:
– Completeaza formularul in termen de 24 ore de la receptia produsului
– Asteapta aprobarea noastra scrisa sau telefonica
– Daca ti s-a solicitat trimiterea inapoi a laptop-ului pentru demontarea componentelor scumpe pe care le-am livrat, va trebui sa il trimiti sau sa il aduci din nou la noi. Transportul nesubventionat va fi suportat de tine atunci cand este cazul.
– Iti vom trimite inapoi laptop-ul fara componenta inlocuita in timpul reparatiei si iti vom rambursa integral suma platita de tine pentru reparatie in termen de 30 zile (mai putin taxa de diagnoza, dupa caz).
Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Consumatorii persoane juridice NU beneficiaza de aceasta optiune de renuntare la produsele sau serviciile achizitionate. In cazul activarii acestei garantii legale de renuntare la produse sau servicii, cumparatorul trebuie sa returneze produsele achizitionate, integral, in consecinta nu poate pastra reparatia efectuata ca si in cazul garantiei de satisfactie.
Pentru a beneficia de aceasta facilitate, trebuie sa respecti urmatoarele reguli:
– Pastreaza ambalajul produsului intact. Produsele sigilate in momentul cumpararii vor fi preluate ca produse ‘BULK’ ceea ce inseamna ca vei plati o penalizare intre 5%-30% din valoarea lor de achizitie in primele 10 zile lucratoare din momentul receptionarii lor. Produsele care au consumabile, se vor returna fara consumabil iar pretul consumabilelor se va scadea din suma returnata.
– Nu desface carcasa produsului. Ruperea sigiliului duce la pierderea garantiei.
– Nu zgaria, nu lovi produsul.
– Respecta intocmai conditiile de garantie si de utilizare. In caz contrar ne rezervam dreptul sa nu acceptam returul.
– Nu trimite produsul in sistem RAMBURS. Plata transportului spre firma noastra cade in sarcina ta, orice produs trimis in sistem RAMBURS va fi returnat fara notificare prealabila.
– Returnarea banilor se va face numai prin banca cu Ordin de Plata emis pe numele cumparatorului. Asta inseamna ca vom avea nevoie de un Cont Bancar valid si un Cod Numeric Personal valid din partea ta in momentul sosirii produsului in firma noastra. Termenul de returnare a sumelor este de 30 zile din momentul primirii si verificarii produsului.
– Te rugam sa reti ca aceasta facilitate se poate acorda numai pentru produsele care au fost achizitionate de pe stocul local. Produsele pentru care se plaseaza comanda speciala nu beneficiaza de posibilitatea returului.
XIII. Oferta de buy-back
Costul reparatiei nu ti se pare rentabil? Lasa la noi laptop-ul defect si primesti un voucher. Mai pui ceva banuti langa el si iti iei alt laptop nou cu 5 ani garantie.
Aceasta oferta este valabila pentru aproape orice service. Daca esti interesat de o oferta de buy-back te rugam sa ne contactezi sau sa ne scrii din aria de client a aplicatiei de urmarire online. Voucher-ul are valabilitate de o luna.
XIV. Legal
Compania care administreaza site-ul qube-ds.ro este S.C. QUBE DIGITAL SERVICE S.R.L., inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J12/1219/2017 si avand Codul Unic de Inregistrare: 37287986.
Utilizatorul accepta ca datele furnizate sa fie utilizate in interiorul companiei.
S.C. QUBE DIGITAL SERVICE S.R.L. nu va vinde datele dvs. si nu le va pune la dispozitia altui tert. Noi nu vom procura informaţii care să permită unor terţi să te identifice personal, exceptând situaţia în care solicitam acordul tau in mod expres si tu insuti ne dai acest acord (de exemplu pentru tombole sau premii). Nici o exploatare comercială, fie ea parţială, a datelor primite nu va putea fi efectuată fără acordul tău prealabil. Aceste informaţii sunt confidenţiale şi păstrate de către S.C. QUBE DIGITAL SERVICE S.R.L., afiliaţii săi şi membrii reţelei sale comerciale, in conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001.
Informaţiile fara caracter personal pe care ni le vei comunica vor fi considerate neconfidenţiale şi vor putea fi utilizate şi difuzate de în mod liber, cu respectarea dispoziţiilor legale aplicabile, precum şi a dispoziţiilor privind secretul bancar.
Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai sus. Recomandam citirea cu atentie a acestora. S.C. QUBE DIGITAL SERVICE S.R.L. isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.
Intregul continut al site-ului www.qube-ds.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date – este proprietatea S.C. QUBE DIGITAL SERVICE S.R.L. si a furnizorilor sai si este aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al S.C. QUBE DIGITAL SERVICE S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.