Service Laptop

Efectuam service laptop indiferent de marca si model, punand la dispozitia ta o intreaga echipa de tehnicieni bine pregatiti si dotati cu tehnologie de ultima generatie.

Iti oferim servicii premium, calitate si proptitudine, insotite de o generoasa garantie de 12 luni pentru orice reparatie.

De asemenea, nu uita ca in service-ul nostru ai urmatoarele facilitati optionale:

service laptop

Service Laptop – Tip Interventii:

 • inlocuire modulara de componente: display, tastatura, HDD, memorii, elemente de carcasa, alimentator, modul wireless, sistem de racire, procesor, placa video, placa de baza, unitate optica, conectica interna, etc.
 • reparatie electronica pentru placa de baza, placa video, modul alimentare sau alte mici componente electronice prin metode specifice (cea mai mare durata de interventie)
 • depanare software: Windows, MacOS, Linux, probleme de drivere, recovery, update-uri, antivirusi si devirusare, optimizare, depanare conexiuni si probleme de securitate, upgrade BIOS prin metoda software
Loading

Service Laptop – Laboratoarele Qube

 • Echipa:

  Tehnicienii Qube sunt alesi cu grija si responsabilitate, formand o echipa de renume, pregatita sa faca fata si celor mai dificile situatii.

  Fiecare tehnician este specializat pe anumite activitati, asigurand astfel un grad maxim de expertiza si acordand atentie celor mai mici detalii.

 • Piese de Schimb

  Suntem importatori directi de chip-uri BGA, preferand inlocuirea acestora in locul reutilizarii celor uzate.

  Utilizam componente si accesorii de calitate, din surse sigure, pentru a oferi clientilor nostri o experienta placuta si o rezistenta crescuta a reparatiilor efectuate in service-ul nostru.

 • Consumabile

  Unul din principalele motive pentru care Qube isi permite sa ofere o garantie de 12 luni pentru orice reparatie, este utilizarea consumabilelor de calitate. Pretul acestora este ridicat, dar folosirea lor scade cheltuielile cu eventualele reparatii in garantie, scazand incidenta solicitarilor RMA.

  Pastram in stoc permanent tot ce este necesar pentru ca echipamentul tau sa fie tratat cu cele mai bune „medicamente”.

 • Echipamente

  Qube Digital Service utilizeaza cele mai avansate tehnologii pentru ca diagnoza sa fie corecta si reparatiile efectuate sa reziste pe termen lung.

  Atat aparatele de masura si control cat si echipamentele robotizate de interventie incorporeaza tehnologii moderne, rapide si sigure. Folosind optiunea „Service Inspector” vei avea posibilitatea sa vezi aceste echipamente la lucru.

 • Sisteme

  Echipa Qube foloseste sisteme electronice dedicate de management avansat al operatiunilor si relatiei cu clientii (CRM), astfel punem la dispozitia ta un soft de urmarire in timp real al interventiei la echipamentul pe care il predai in service.

  Totodata, aceasta sistematizare a activitatii aduce cu sine un flux rapid de circulatie a informatiei precum si certitudinea ca echipamentele tale corect etichetate, vor fi manipulate corect si in siguranta pe perioada cat vor sta la noi in service.