Recuperare date telefon smartphone

Telefoanele moderne nu sunt doar foarte utile ci ne dau si batai de cap atunci cand apar defectiuni.

Sunt situatii cand ai fi dispus sa pierzi tot telefonul doar sa nu iti pierzi agenda, pozele sau alte informatii stocate pe el.

Daca telefonul nu este reparabil dar datele sunt importante, ai nevoie de QUBE. Citeste mai jos informatiile pe care trebuie sa le sti daca ai nevoie de recuperare date telefon smartphone.

Solutia de recuperare date telefon smartphone

Alegem recuperare date telefon smartphone doar daca operatiunea de reparare a echipamentului a esuat. Trebuie sa sti insa ca daca ai ales sa criptezi datele, recuperarea poate fi imposibila.

Exista doua feluri de defectiuni care necesita recuperare date telefon smartphone:

  1. Defectiuni logice: recuperarea este mai usoara si se face conectand telefonul la un echipament specializat, cu ajutorul cablului USB. Din pacate insa, aceasta varianta are rata de succes mai mica.
  2. Defectiuni fizice: in cazul in care interfata nu mai comunica, telefonul este demontat iar flash-ul pe care este stocata memoria este dezlipit de pe placa de baza cu ajutorul unui aparat cu infrarosii. Astfel, memoria poate fi montata intr-un programator specializat care citeste datele. Aceasta metoda are o rata mai mare de succes, dar este mult mai scumpa si dureaza mai mult ca si timp de interventie.

IMPORTANT: telefoanele cu defectiuni fizice de pe care s-au recuperat datele, de regula nu mai pot fi reparate niciodata si se predau clientului demontate.

Loading